Moški črni plašč Sens je brezčasna modna naložba

Črn moški plašč dolžine do kolen z ovratnikom in reverji je eden od najbolj klasičnih in laskavih oblačil v moški garderobi. Vzbuja samozavest in avtoriteto ter s svojim krojem in barvo izpopolni moško silhueto – širi ramena in podaljšuje telo. Spregledati pa ne moremo niti njegove funkcionalnosti; najpogosteje je izdelan iz debele volnene tkanine, ki vas bo ščitila in grela pred neugodnimi vremenskimi vplivi vso zimo, še zlasti če je plašču dodana podjakna, ki je običajno izdelana iz materiala, ki ščiti pred vetrom. Najbolje od vsega pa je, da se črn plašč ujema tako s priložnostnimi kot tudi formalnimi oblačili. Če želite doseči prefinjen slog v sodobnem stilu, se odločite za črn plašč in obleko v mornarsko modri barvi, videz pa dopolnite s parom rjavih usnjenih oksfordskih čevljev. Črn plašč pa se poda tudi k bolj sproščeni kombinaciji z džinsom, pletenim pulijem in visokimi ”pohodnimi” čevlji v oker barvi.

Črn plašč blagovne znamke Sens je oblikovan v Sloveniji ter izdelan iz prvovrstne mešanice volne in kašmirja. Ima več žepov ter snemljivi notranji del v temnejši sivi barvi. Je modno ukrojen, lep, funkcionalen in zelo prilagodljiv.

Plašč SENS je na voljo na moškem oddelku, v 2. nadstropju Name.


Naslovna fotografija: Sens

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno