MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Moški, brez predsodkov do nege kože

Moški so se v zadnjem desetletju, morda dveh, precej spremenili. Namreč, čedalje manj predsodkov imajo do temeljite nege kože (še zlasti poleti), ki vključuje več različnih negovalnih pripomočkov.

Slabih deset let je od tega, ko je spletna različica revije GQ razkrila podatke raziskave, da moški nimajo težav s kupovanjem negovalnih izdelkov, če na njih izrecno piše, da so za moške. Znamke so ta podatek nemudomu upoštevale in začele množično proizvajati še več negovalnih izdelkov za moške. Modni oblikovalec Jean Paul Gaultier je šel še dlje in začel snovati moška ličila. Najbolj pogumni so jih kmalu začeli kupovati.

Torej, kreme za roke, za obraz, za podočnjake, za telo pač niso več nič nenavadnega. A priznam, tudi sam raje kupim izdelek, na katerem piše For Men (Za moške). Boljše se počutim, morda še celo bolj moškega.

Do zdaj sem že ugotovil, da dobre kreme za podočnjake vendarle malo pomagajo, kreme za obraz so, če imaš zelo suho kožo, obvezne, prav tako kreme za roke, opojne moške dišave, ki krepijo samozavest, so brez dvoma malodane nujne, pa tudi kremam ‘proti staranju’ se ni treba izogibati. Ne nazadnje nas ni malo, ki nam lik Doriana Greya ni tuj.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Krema za nego obraza Biotherm
80,94 €
Krema za nego obraza Biotherm
40,00 €
Krema za roke Bioderma
9,35 €
Olje za tuširanje Bioderma
20,36 €
Zaščita pred soncem Bioderma
19,98 €
Gel za tuširanje Atelier Rebul
12,00 €
Pena za britje Melvita
16,80 €
Balzam po britju Eight&Bob
45,00 €
Parfumska voda Eight&Bob
160,00 €
Deodorat Nuxe
10,70 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Eight&Bob

Lektoriral: Aleš Čakš

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno