Moške polo majice za vedno!

Polo majice so moška (modna) stalnica. Pa ne desetletja, že vsaj stoletje! Zanimivo, kako nikdar ne izginejo z modnih polic in seznama modnih trendov. Oblikovalci jih znova in znova interpretirajo na različne modne načine, a še vedno so – polo majice, s prepoznavnim ovratnikom, z nekaj gumbi ali tudi brez, kot nakazujejo letošnje smernice.

Polo majice bolj retro izgleda so iz tanjšega, rebrastega bombaža, z rahlo večjim ovratnikom in bolj zemeljskih barv, medtem ko so športne polo majice večinoma iz malo debelejšega bombaža in v vseh barvnih odtenkih.

Fred Perry, denimo, je na krilih zmag in teniške slave ustanovil blagovno znamko z oblačili, med katerimi so bili v ospredju kratke športne hlače, predvsem pa – polo majice.

Te majice so še posebej priljubljene pri Italijanih, tudi v rožnatih in živorumenih odtenkih. Italijani jih radi nosijo s privzdignjenim ovratnikom. Tako nošen ovratnik na polo majici da, če jo kombiniraš s tajliranim suknjičem, bolj modni pečat.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav Fred Perry
89,90 €
Majica kratek rokav G-Star
69,95 €
Majica kratek rokav S.Oliver
29,99 €
Majica kratek rokav Colmar
84,99 €
Majica kratek rokav S.Oliver
29,99 €
Majica kratek rokav North Sails
69,90 €
Majica kratek rokav North Sails
65,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno