MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Moške kopalke se spet krajšajo

Ne dolgo nazaj so fantje na plažah nosili že kopalke do kolen, spodaj pa še spodnjice, da se je seveda videla modna znamka. Ta trend še kar traja, a kopalke se vendarle krajšajo. Teh res dolgih je čedalje manj.

Vedno sem se spraševal, zakaj fantje vztrajajo v teh zame res predolgih kopalkah, a moda je pač moda. Terja svoj davek. Starejši moški pa še vedno raje izberejo t. i. sleep kopalke, ki so bile trendovske že v 80-tih in 90-tih letih prejšnjega stoletja. Starejši moški pač vedo, da mora koža dihati in tudi manj so obremenjeni z modnimi zapovedmi.

Sam nikoli nisem maral kopalk boksaric, vedno sem izbral enobarve sleep kopalke, ne nazadnje poudarijo moška stegna in zadnjico. Predvsem so pa manj vroče. In zadnji trendi gredo pomalem spet v smer teh kopalk, čeravno še vedno prevladujejo kopalke boksarice, v zelo pisanih barvnih odtenkih in z različnimi potiski – od živali, rastlin do več grafičnih vzorcev. So pa te kopalke izdelane iz lažjih in hitro sušljivih materialov.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke Calvin Klein
59,90 €
Kopalke Calvin Klein
69,90 €
Kopalke Yamamay
39,95 €
Kopalke North Sails
69,90 €
Kopalke Benetton
39,95 €
Kopalke Emporio Armani
55,90 €
Kopalke Speedo
36,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Lektoriral: Aleš Čakš

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno