Moška silvestrska eleganca

Praznični december se bliža vrhuncu. Še malo in zgodila se bo najdaljša noč v letu in tisti, ki jih čaka bolj slavnostni silvestrski večer, nimajo več veliko časa, da izberejo elegantna oblačila.

Moškim, ki gredo na posebne, gala večerje ali bolj svečane zabave, ali se bodo udeležili operne oziroma gledališke predstave, svetujem eleganten, tajliran plašč v kamelji ali črni barvi (Digel, Strellson), pa tajliran suknjič v črni barvi v kombinaciji s črno ali belo srajco, črnim svilenim metuljčkom (Olymp) in bolj elegantnimi (tudi žametnimi) hlačami.

Za posebne, gala priložnosti, je vedno pravšnji tudi – žamet. Moškim priporočam temno moder žametni suknjič in/ali hlače (Ted Baker), ob tem pa temno rjav ali umazano bel tanjši puli. Modno-elegantni videz bo dopolnjen še s prefinjenimi mokasini z žametno teksturo (Digel) ali s črnimi usnjenimi gležnjarji (Gant) ter tanjšim črnim šalom (Falke).

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Plašč Strellson
383,95 €
Plašč Digel
379,00 €
Suknjič Digel
219,00 €
Suknjič Digel
397,00 €
Srajca dolg rokav Ted Baker
115,00 €
Srajca dolg rokav Olymp
79,95 €
Puli Falke
220,00 €
Dolge hlače Ted Baker
195,00 €
Dolge hlače Selected
79,99 €
Čevlji Ted Baker
215,00 €
Gležnjarji Gant
186,50 €
Šal Falke
80,00 €
Metuljček Olymp
29,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno