Moška poslovna moda ni vedno dolgočasna

Marsikdaj se moški ustrašijo predpisanih kodeksov oblačenja (dress code) na vabilih. Hitro postanejo zmedeni, predvsem pa jih marsikateri ne poznajo dovolj dobro. Jasno, za resne poslovneže so kodeksi nekaj povsem običajnega, za mlajše poslovne moške, obrtnike, pa precej manj.

A iz lastnih izkušenj vem, da kodeksi oblačenja niso tak bav bav kot se marsikomu sprva zdi. Nenazadnje lahko pravila oblačenja za poslovneže preverimo pri ‘stricu’ Googlu, ta ima odgovore na vse.

Če je poslovnež malo zvit in ne mara nositi kravate, denimo, lahko predpisani kodeks (če res ni izjemno strog) prelisiči s kakovostnim pulijem. Z njimi moški vedno pusti dober vtis.

Kodeksov oblačenja je zelo veliko, za tako imenovanega business smart denimo predlagam: raven suknjič v temno rjavi ali temno modri barvi (jeseni in pozimi, spomladi in poleti so lahko tudi svetlejših barv), chino hlače v svetlih rjavih tonih, kakovostne temno rjave ali temno modre usnjene čevlje z ali brez vezalk, srajce v modrih odtenkih (pri temno rjavih in modrih suknjičih) ter temno modre nogavice.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Suknjič Selected.
119,99 €
Suknjič Digel.
363 €
Dolge hlače G-Star.
99,95 €
Srajca Olymp.
69,95 €
Srajca G-Star.
109,95 €
Pulover Selected.
29,99 €
Čevlji Digel.
111,95 €
Nogavice Falke.
12 €

Aktualno