MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Moška kozmetika za jesensko nego

Kdaj je najprimernejši čas za bolj poglobljeno in redno nego kože? Jeseni, ker postane koža poleti zaradi sonca precej izsušena in zato potrebuje več vlage. Sam vem, kako postaja moja koža jeseni, od oktobra naprej, vse bolj suha, in koliko več mleka za telo moram vrteti v kožo po vsem telesu.

Raziskava spletnega medija Insider, je pokazala, da moški radi kupujejo kozmetiko, ko na njej piše, da je za moške. Pred leti, ko je še ni bilo v izobilju, so namreč precej oklevali.

Torej, kaj je vredno kupiti? Vsekakor mleko za telo, losjon za britje (denimo Nuxe), dnevno in nočno kremo za obraz, kremo za podočnjake, pri toaletnih ali parfumskih vodah pa moškim svetujem vonje, ki so močnejši, obstojnejši, bolj možati, tisti, ki vsebujejo lesne note, pačuli, poper, tobak

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Parfumska voda Boss bott infinite Hugo Boss
85,77 €
Deodorant Nuxe
10,35 €
Meharees parfum L’Erbolario
29,90 €
Assenzio gel za prhanje L’Erbolario
12,10 €
Gel za prhanje Istanbul Atelier Rebul
22,50 €
Uomo milo L’Erbolario
6,00 €
Gel za obraz Gamarde
10,95 €
Krema za nego obraza Uriage
16,49 €
Balzam po britju Nuxe
22,20 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Zadig & Voltaire

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno