Morgan

MORGAN je zapeljiva blagovna znamka katere misija je pomagati ženskam, da se počutijo seksi!
Oblikujejo oblačila za ženske v tridesetih, ki predstavljajo intenzivna leta, polna življenja in spontanosti. Njihovo poslanstvo je pomagati ženskam, da se v vsakem trenutku dneva počutijo seksi, zato oblikujejo kolekcije, ki prepletajo dnevna in večerna oblačila s pridihom čutnosti, »rock star« elementov in glamuroznih detajlov, ki so lastne sodobnemu in modno naravnanemu slogu.

Kolekcije so zasnovane po svetovnih modnih trendih, a po še vedno dostopnih cenah. Poudarek je na uporabi visokokakovostnih tkanin, veliki pozornosti do detajlov ter izdelavi lepih dodatkov. Najbolj prepoznavni deli kolekcij so obleke, ki jih lahko oblečete kadarkoli, primerne so za vsak trenutek dneva od jutra do noči, pletenine, ki se obnašajo kot vaša druga koža in oprijete kavbojke, ki bodo vašo postavo oblikovale do popolnosti. To so oblačila, ki bodo »padla v oči«!

MORGAN ženska se ne boji barv in bleščic. Njena garderoba je mešanica različnih stilov in detajlov. Potiski na njenih oblačilih segajo od rožnatih, grafičnih, pikčastih, rezultat katerih je postava, ki se igra z volumnom in različnimi plastmi.

Kolekcija je to jesen navdihnjena z muzami od blizu in daleč, je polna elegance, ki potuje med sofisticiranim in zapeljivim. Zaznamovana je z različnimi vplivi - britanskim rockom, francoskim »dotikom« in japonsko zapeljivostjo. Popeljala vas bo na zanimivo potovanje po različnih stilih.
Vabljeni, da potujete skupaj z njo!

Kolekcijo najdete v 3. nadstropju veleblagovnice NAMA Ljubljana, na oddelku URBANAmoda

 
Morgan Pulover + več barv 59,00 €
59,00 €47,20 €
Morgan Krilo 49,00 €
49,00 €
 
Morgan Plašč + več barv 152,00 €
152,00 €121,60 €
Morgan Hlače 39,00 €
39,00 €