Morgan in pariški šik

Francoska blagovna znamka Morgan svojo novo kolekcijo posveča vsem ljubiteljicam vedno aktualnega pariškega šika. Tu so krajše jopice po vzoru Chanelovega kultnega suknjiča iz bukleja, okrašenega z zlatimi vpadljivimi gumbi, pa mini obleke, ki spominjajo na podaljšani suknjič, črtasti puloverji. Tudi bluze v bohemskem slogu, posute s cvetličnim vzorcem, Parižanke obožujejo, te kombinirajo tako s krilom v videzu usnja, džinsom in krajšim plaščem ter klobukom s širokimi krajci kot tudi s krojenimi hlačami in suknjiči. Ne smemo spregledati niti lahkotnih oblek v živahnih cvetličnih ali abstraktnih vzorcih. V času, ko je zunaj še mraz, pod tako obleko oblecite klasičen puli v beli, črni ali sivi barvi in videti boste zelo šik, pariško šik.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna Morgan
90,00 €
Krilo Morgan
55,00 €
Obleka Morgan
85,00 €
Pletena jopica Morgan
65,00 €
Pleten pulover Morgan
45,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Morgan
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno