Monari

"Slog je izraz vaše osebnosti - MONARI interpretira modo kot vidno izjavo o vaši individualnosti. Preprosto in enostavno." (Anne Boing, generalna direktorica)

Čarobno poletje v Toskani. Vonj po espressu, smeh ljudi, pisane množice in tipično italijansko veselje do življenja. Renate in Bernhard Bosch, ustanovitelja družbe sta doživela točno takšno popoldne v kavarni na nekem italijanskem trgu in bila očarana z italijanskim karakterjem. Njuna vizija je bila ustvariti blagovno znamko, ki se bo zgledovala po bogastvu barv, italijanski eleganci, ki bo specializirana za modne pletenine, ki bodo odražale poseben občutek do življenja in ljubezen do podrobnosti. Ime prihaja z zadnje strani vrečice sladkorja, ki je bil postrežen ob kavi: MONARI.

V svojem bistvu MONARI ostaja zvest svojim koreninam: pletenine in prepletanje različnih materialov visoke kakovosti prinašajo nova spoznanja v vsako kolekcijo. Srajce in bluze dopolnjujejo linijo in ponujajo oblačila za vsakdanjo rabo. Moda je več kot le moda. Je nekonvencionalna, neprisiljena, nezmotljiva in ​​enostavno vedno pripravljena za to, da se jo nosi.