Modro, ki te ljubim modro

Razlogov, zakaj v svoji omari potrebujemo modro barvo, je res veliko. Modra je barva, ki prinaša mir, je nežna in spokojna, super šik in elegantna, spominja na večni jeans ali na poletno nebo. Nepričakovani detajli in kroji povzdignejo pomembne kose naše garderobe in s tem kreirajo ikonične izglede.

Protagonist kolekcije je klasičen dizajn v vzorcu, ki smo ga poimenovali moderni karo. Gre za izviren potisk, ki se igra z mešanico različnih modrih odtenkov. Prav tako se vrača mini krilo, ki z jakno iz enakega materiala, kot je tvid, tvori odlično kombinacijo.

Nenavadni dizajni, drzni vzorci in futuristične tkanine v oblačilih, primernih za živahne dogodivščine, do ženstvenih in teliranih kosov. Široki okvirji nas vabijo k raziskovanju in uživanju v sproščenosti.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bluza kratek rokav S.Oliver Black Label
49,99 €
Bluza dolg rokav S.Oliver Black Label
69,99 €
Dolge hlače S.Oliver Black Label
89,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
99,99 €
Majica kratek rokav S.Oliver Black Label
49,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver Black Label
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno