Modno in udobno

Gorski pridih se sreča z udobjem: potopimo se globje v zimo. Nova estetika nas približuje novemu »Winter Wonderland« konceptu, ki temelji na bolj športni, aktivni in močnejši energiji. Udobje vse bolj postaja modni izraz. Biti sproščen, dobro izgledati in se dobro počutiti je moto kolekcije. Športnost in eleganca sta spretno združena in ponujata popoln outfit za vsakdanje življenje.

Barve so hladne. Nebesno modra daje svežino in lakotnost, barva lesa doda zemeljski element, medtem ko umazano bela, peščeni toni in nežna roza ublažijo ostrost zimskega sončnega zahoda. V teh tonih najdete tudi alpski karo v različnih velikostih. Kolekcija s svojimi modnimi dodatki zadovolji vse želje po sodobni identiteti.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Pulover S.Oliver
89,99 €
Dolge hlače S.Oliver
69,99 €
Obleka S.Oliver
99,99 €
Bunda S.Oliver
179,99 €
Šal S.Oliver
35,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver
Fotografije v članku: S.Oliver
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno