Modni trendi za jesen in zimo: V videzu usnja

Ko govorimo o materialih, ki jih bomo videvali v novi sezoni vsepovsod, eden še posebej izstopa: usnje oziroma material v videzu usnja. Ta je v času tednov mode v vseh štirih modnih prestolnicah prevladoval tako na modnih brveh kot tudi na ulicah. Od jaken, hlač, plaščev in srajc do kril in oblek. Usnjene jakne smo lahko znova občudovali kot motoristične različice, v peplum kroju z volanom, ki še poudari pas, ter poleg črne barve še v ognjeno rdeči, barvi konjaka in gozdno zeleni. Usnjene obleke ostajajo minimalistično preproste, kar pa bi težko rekli za krila, ki jih krasijo zadrge, oblikovani pasovi in pentlje ter celo 3D-vzorec pliseja. Tudi kroji hlač v usnjenem videzu bodo zadovoljili številne okuse. Poleg všečnih pajkic v usnjenem videzu bodo na voljo tudi usnjene hlače z gubami in različice v motorističnem slogu.

Stilski nasvet: K usnju in materialom v videzu usnja se zaradi kontrasta v strukturi najbolje podajo pletenine. Od klasičnih rebrastih pulijev do debelih puloverjev z vzorcem kit.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna Morgan
59,00 €
Jakna Street One
99,99 €
Jakna Rinascimento
154,00 €
Jakna Joseph Ribkoff
257,00 €
Jakna Salsa
99,95 €
Obleka Joseph Ribkoff
278,00 €
Dolge hlače S.Oliver Black Label
89,99 €
Dolge hlače Monari
129,99 €
Dolge hlače Esprit Collection
69,99 €
Krilo Morgan
55,00 €
Krilo S.Oliver Black Label
99,99 €
Dolge hlače Joseph Ribkoff
257,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno