Modni trendi za jesen in zimo: Cvetlični vzorci

Cvetje in cvetlične vzorce po navadi povezujemo s prihodom pomladi, vendar modnih oblikovalcev to ni ustavilo, da ne bi razkošnih cvetličnih aranžmajev in romantičnih rožic postavilo v središče svojih kolekcij za jesen in zimo. Ob običajnih cvetličnih potiskih so svoj ponovni preporod znova doživele tudi broške in nakit v obliki cvetov. Ti se še zlasti lepo podajo k minimalistično krojenim plaščem in suknjičem. Tradicionalna odsotnost res živih barv v jesenski paleti je cvetju v hladnejšem delu leta pričarala malce bolj gotski pridih s poudarkom na temačni romantiki, medtem ko estetika v bohemskem slogu cvetlične mojstrovine vidi v družbi vezenin in čipke.

Stilski nasvet: Preizkusite se v združevanju različnih cvetličnih motivov. Pri tem naj vas vodi pravilo, da je vzorec cvetja oblikovan v podobnem stilu, razlikuje pa naj se velikost cvetlic.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Luisa Spagnoli
659,00 €
Obleka Ted Baker
325,00 €
Blejzer Rinascimento
178,00 €
Obleka Pepe Jeans
99,00 €
Bluza dolg rokav Luisa Spagnoli
419,00 €
Bluza dolg rokav Ted Baker
176,00 €
Bluza dolg rokav Monari
119,99 €
Obleka Ted Baker
293,00 €
Plašč Luisa Spagnoli
749,00 €
Šal Pepe Jeans
35,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno