Modni trendi znamke Ted Baker

V Namo in njeno spletno prodajalno je že prispela najnovejša kolekcija blagovne znamke Ted Baker. Ta tako kot vedno zaobjema vse najbolj aktualne modne trende. Bilo bi res čudno, če v kolekciji ne bi bilo popolnega dežnega plašča, sinonima za angleško eleganco. Različico Ted Baker pa lahko prav zaradi podaljšane dolžine nosite tudi z daljšimi romantično razpoloženimi oblekami. Tudi teh v kolekciji ne manjka.

Potiskane s cvetličnim vzorci in pikami so kot nalašč za malce bolj drzen slog v kombinaciji z usnjeno jakno v kožnem odtenku, medtem ko se snežno beli obleki z volani nadvse lepo podajo modni dodatki v barvi leta, lila. Bluze, tope in majice odlikujejo modni potiski in lepo dodelani detajli.

Tu je še vedno všečna mornarska kombinacija globoko modre in bele barve, ki svojo zgodbo pod okriljem blagovne znamke Ted Baker pripoveduje z izjemno lepimi pleteninami, klasičnimi sedemosminskimi hlačami, plisiranim krili ter belimi bluzami in T-majicami. Vabimo vas, da si kolekcijo ogledate v pritličju Name in izberete svoj najljubši modni kos.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Majica kratek rokav Ted Baker
165,00 €
Dežni plašč Ted Baker
455,00 €
Obleka Ted Baker
295,00 €
Dolge hlače Ted Baker
125,00 €
Torba Ted Baker
180,00 €


Naslovna fotografija: Nama, Alja Dermastja

Aktualno