Pentlje v središču pozornosti za jesen in zimo 2023/24

Če vaše srce bije za damski slog, ki ga podpisujejo pentlje, je ta jesen kot nalašč, da izživite svoje sanje. Velikim in malim različicam na bluzah, oblekah, plaščih, hlačah, čevljih in torbicah se niso mogli upreti pri znamkah Balmain, Moschino, Nina Ricci, Victoria Beckham in Valentino. Najbolj modni učinek boste dosegli, če si pentlje omislite na bluzi ali majicah. V model s pentljo lahko spremenite tudi svileno bluzo z običajnim ovratnikom. Izberite svileno ruto v istem odtenku, kot je bluza, in pentljo oblikujte tako, da ruto zavežete okoli vratu. V pentljo se zavezujejo tudi pasovi na plaščih, krilu in hlačah. Vse, kar si velja pri tem trendu zapomniti, je, da je povsem dovolj eno oblačilo s pentljami, velikimi ali malimi.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica dolg rokav Joseph Ribkoff
148,00 €
Bluza dolg rokav Luisa Spagnoli
339,00 €
Bluza dolg rokav Rinascimento
118,00 €
Superge Tosca Blu studio
195,00 €
Krilo Morgan
55,00 €
Krilo Joseph Ribkoff
211,00 €
Brezrokavnik Luisa Spagnoli
459,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno