Modni slog za vse moške okuse

Modni videzi za moške so raznoliki, modni okusi različni. Nekateri moški so radi oblečeni sproščeno, želijo, da jim je v oblačilih udobno, nekateri imajo radi čim bolj modni slog, usklajen s trenutnimi modnimi smernicami, spet tretji prisegajo na športni izgled.

Za tiste, ki so radi casual (sproščeno) oblečeni, predlagam, da izberejo jeans z več žepi (G-Star), t-shirte (Antony Morato, Selected), bomber jopiče (s.Oliver) in obujejo športne čevlje (Gant).

Moškim, ki se spogledujejo z bolj modnim videzom, svetujem jopico v temnejših barvah (Falke), chino hlače v rožnati barvi za bolj drzne (s.Oliver), tajliran trendovski suknjič (AX) in superge (New Balance).

Za športne tipe moških pa bi, med drugim, izbral modne športne hlače v svetlejših barvah (Fred Perry), pulover s kapuco (Antony Morato), enobarvne t-shirte (s.Oliver), polo majice (Fred Perry, Falke) in športno obutev (Gant, New Balance, AX).

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Športni pulover Antony Morato
109,90 €
Jopica Falke
180,00 €
Suknjič AX
350,00 €
Športni pulover z zadrgo S.Oliver
79,99 €
Majica kratek rokav Antony Morato
49,90 €
Športne hlače Fred Perry
110,00 €
Jeans hlače G-Star
179,95 €
Dolge hlače S.Oliver
79,99 €
Pleten pulover S.Oliver
49,99 €
Superge New Balance
160,00 €
Superge Gant
145,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: AX

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno