MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Modni poklon svetovnemu dnevu zemlje

Jutri praznuje svoj dan naš planet. In kot se za to spodobi, vas tokrat nagovarjamo, da premislite, kako bi k trajnostnim praksam pripomogli tudi sami. Velik korak k bolj trajnostnemu načinu življenja lahko storite že s tem, da se odločite za premišljeno nakupovanje. Številni okoljevarstveni zagovorniki so mnenja, da je to pravzaprav eno od pomembnejših načel, ki jih velja upoštevati, ko je govora o modni industriji.

SPLETNI NAKUP

Hitri modi in brezglavemu kopičenju oblačil, ki kmalu zatem, ko jih kupite, izginejo iz mode, se lahko izognete tako, da poiščete oblačila in modne dodatke iz visokokakovostnih materialov ter minimalističnih in večnih krojev, za katere so značilni nevpadljivi detajli in prefinjena izpostavitev blagovne znamke. Poudarek naj bo na kakovosti, in ne količini. Čiste linije in nevtralne barve, ki so sinonim za tovrstna oblačila, pa bodo poskrbele, da oblačila brez pretiranega truda pri oblikovanju kombinacij lahko nosite več sezon zaporedoma.

Mednje prištevamo s krojaško natančnostjo krojene hlačne kostime, bele bluze, oprijeta krila sedemosminke dolžine, dobre džins hlače, minimalistično oblikovane pletenine, usnjene salonarje z vitko peto, klasično oblikovano torbico, kakovostno čipkasto spodnje perilo in obleko s cvetličnimi motivi, ki velja za eno boljših poletnih naložb, saj jo lahko nosite za številne dnevne in večerne priložnosti.
Seznanite se z materiali iz katerih so izdelana vaša oblačila. Trajnostni materiali se pogosto uporabljajo kot sinonim za ekološko pridobljene naravne ali veganske materiale ter materiale, izdelane iz vlaken, pridobljenih v procesu recikliranja.

Na temo modnih in trajnostnih sodelovanj je nastala tudi trajnostna vrečka Nama x SNYR by Susnyara, ki jo na eni strani krasi prepoznavni znak znamke SNYR by Susnyara, na drugi pa je prišitek s skupnim sporočilom. Tako smo v Nami poleg želje slediti svetovnemu trendu modnih sodelovanj udejanjili tudi osnovno idejo, svojo odgovornost in skrb za okolje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Ted Baker
425,00 €
Blejzer Luisa Spagnoli
459,00 €
Pletena jopica Luisa Spagnoli
343,00 €
Majica kratek rokav Ted Baker
165,00 €
Dolge hlače Luisa Spagnoli
214,00 €
Bluza kratek rokav Comma
69,99 €
Nedrček Chantelle
95,95 €
Salonarji Guess
135,00 €
Nakupovalna torba Tosca Blu
188,50 €
Trajnostna vrečka Nama x SNYR by Susnyara
19,90 €


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno