Modni navdih z Rebecco Gliha: “Prevelik” suknjič

Prevelik suknjič v kombinaciji s krojenimi širšimi hlačami je v modnem svetu že nekaj časa izraz za individualnost, udobje in drzen odmik od konvencionalne mode. Trend prevelikih oblek se po navdih najpogosteje vrača v kičasta 80. in androgena 90. leta, tuja pa mu ni niti kultura uličnih oblačil. Z velikodušnimi proporci in sproščenim krojem pa vam vedno znova omogoča, da v njem lahkotno preživite dan, hkrati pa ohranite pridih prefinjenosti.

Ko je govora o preveliki obleki, modni oblikovalci slavijo njen klasični kroj in veliko raje eksperimentirajo s tkaninami. Lan, saten in lahke volnene mešanice so še posebej priljubljena izbira, saj omogočajo bolj sproščeno draperijo, ki kljub vsemu ostaja v merah ženstvene estetike.

Igra proporcev je poleg zvezdnikov, kot sta Zendaya in Harry Styles, navdušila tudi modno vplivnico Rebecco Gliha, ki je z rjavim prevelikim suknjičem v kombinaciji s krojenimi hlačami, modrčkom, elegantno torbo in mokasinkami, oblikovanimi v konico, potrdila, da trend prevelikih oblačil v modi ostaja simbol za samozavest in nekonformizem.

Suknjič Rinascimento 178.00 eur, dolge hlače Rinascimento 102.00 eur, majhna torba Ermanno 161.50 eur, mokasini Festa 232.50 eur


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno