Modni navdih z Rebecco Gliha: Oprijeta obleka

V času ko se poletje preveša v jesen, izberite oprijeto obleko dolžine pod koleni. Modni oblikovalci in stilisti so namreč prav temu kroju v prihajajoči sezoni namenili največ pozornosti. Ta sila enostavna in prav zato elegantna obleka je lahko izdelana iz običajne trikotaže ali raztegljive mrežice s podlogo, ko bo pritisnil pravi mraz, pa iz volnene preje. Enobarvni modeli bodo poskrbeli, da optično podaljšate silhueto, še zlasti če zraven oblečete hlačne nogavice v sorodnem odtenku, kot je obleka. Če želite biti v oprijeti obleki videti zelo ženstveno, priporočam, da jo kombinirate s klasičnimi salonarji s stileto peto in si čez ramena ogrnete smoking suknjič oziroma dolg plašč. Zaželen je tudi fin nakit iz plemenitih kovin in dragih kamnov. Če vam je pri srcu za odtenek bolj ležeren slog, bodo ob oprijeti obleki videti odlično mokasinke ali celo superge. Gigi Hadid bi obvezno obula tudi bele nogavičke.

Rjavo-rdečo oprijeto obleko z detajlom gub je izbrala tudi modna vplivnica Rebecca Gliha. Odločila se je, da bo zraven obula črne mokasinke z zlatim detajlom ter vse skupaj začinila s črno torbico, ki se prav tako kot obutev ponaša z zlatim motivom, značilnim za ježo.

Rebecca nosi obleko Sisley 99,95 eur, torbico Tosca Blu 176,50 eur


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno