Modni navdih z Rebecco Gliha: Modni dežni plašči

V času pomladi je trenč oziroma dežni plašč – bodisi se udeležujete uradne večerje, sestanka v mestu, vikend bruncha s prijatelji ali poroke bodisi hitite po preprostih vsakodnevnih opravkih – vaš najboljši modni prijatelj. Poleg tega trenči sodijo med tista oblačila, ki ne glede na slog, detajle in odtenke peščenih barv ostajajo v modi kot večni modni kosi.

V novi modni sezoni bodite pozorni na dve modni različici, ki sta osvojili tudi srce modne vplivnice Rebecce Gliha. Maksi enobarvni dežni plašč je s svojim ohlapnim krojem kot nalašč, da ga oblečete ob mini oprijeti obleki ter podaljšanem puloverju, pajkicah in balerinkah. Tiho razkošni dvobarvni dežni plašč z detajlom pliseja na hrbtni strani pa slavi klasično žensko eleganco, še zlasti če se odločite za kombinacijo dežnega plašča z malo črno obleko ali s hlačami cigaretnega kroja in jopice v črni barvi ter klasičnih elegantnih modnih dodatkov.

Rebecca nosi plašč Comma 229.00 eur, bluza Fracomina 93.00 eur, jopica Fracomina 134.90 eur, krilo Morgan 39.00 eur, čevlji Festa 259.00 eur, torbica Just Cavalli 251.00eur.

Rebecca nosi plašč Twinset U&B Travel 281.00 eur, obleka Morgan 70.00 eur, torbica U.S. Polo 102.50 eur, ruta 29.50 eur.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno