Modni navdih z Rebecco Gliha: Kako nositi volančke

Volančki so očarljivi modni detajl, zato ne preseneča, da redno krasijo oblačila na modnih brveh visoke mode kot tudi pret a porter kolekcij. V novi sezoni smo priča nežnim, eteričnim volančkom, ki so kot nalašč za vse ljubiteljice romantike, ter vpadljivim, kiparskim volančkom, ki poskrbijo za modno drznost jesenskih dni.

Skupaj z modno vplivnico Rebecco Gliha smo v Nami poiskali oblačila in modne dodatke ter pripravili nekaj stilskih nasvetov, ki vam bodo pomagali obvladati umetnost nošenja volančkov.

1. Poiščite ravnovesje med oblačilom, ki ga krasijo volančki, in preostalo garderobo. Za prefinjen videz bluzo z detajlom volančkov tako kot Rebecca kombinirajte s krojenimi hlačami ali elegantnim oprijetim krilom.

2. Eksperimentirajte in poskusite oblačilo z volančki kombinirati z različnimi teksturami in vzorci. Rebecca se je odločila za kombinacijo elegantne bluze z volančki iz pliseja na ovratniku in zapestnikih ter hlač s preprostim karo vzorcem, medtem ko je črn top z volančki po dolžini rokavov oblekla h krilu v videzu usnja.

3. Dodatke izbirajte premišljeno. Pomembno je, da v središču pozornosti ostanejo volančki ali modni dodatki. Rebecca je belo bluzo z volančki umirjeno popestrila z elegantno torbico in mokasinkami s peto, medtem ko v kombinaciji črnega topa z volančki glavno vlogo prevzameta torbica iz črno-belega bukleja in čevlji v pepita vzorcu.

Bluza dolg rokav Dixie 136.50 eur, dolge hlače Kocca 174.00 eur, majhna torba Tosca Blu 176.50 eur, salonarji Lodi Love 209.00 eur

Bluza dolg rokav Dixie 169.50 eur, Krilo Joseph Ribkoff 211.00 eur, Čevlji Festa 252.50 eur, Srednja tobra Guess 155.00 eur


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno