Modni navdih: Eleganco v črni popestrite z modnimi dodatki v živi barvi

Elegantno črno barvo, po kateri z veseljem posežemo, ko se odpravimo na večerne dogodke, kot so obisk gledališča, romantična večerja in poslovni sestanek, lahko popestrite z bolj živahnimi odtenki modnih dodatkov. Najprimernejše barve, s katerimi to lahko storite, so pistacijevo in gozdno zelena barva ter bordo in vinsko rdeča. Priporočamo, da v barvi izberete le en modni dodatek. Torbico, čevlje ali ruto. Barvo izbranega modnega dodatka, kot je torbica ali čevlji, lahko ob črni obleki nadgradite z nakitom v sorodnem odtenku.

Za modno kombinacijo črne obleke in barvitih modnih dodatkov se je odločila tudi modna vplivnica Rebecca Gliha. Izbrala je dolgo črno obleko z minimalističnim vzorcem, ki ga ustvarjata prosojna in neprosojna tkanina, in črne salonarje z zlatim detajlom, vse skupaj pa je popestrila z damsko torbico v pistacijevo zeleni barvi.

Rebecca je oblačila in modne dodatke našla v Nami.

Obleka Joseph Ribkoff 325.00 eur, Salonarji Festa 209.50 eur, torbica Tosca Blu 151.50 eur


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno