Modni navdih z Niko Hohnjec: Živalski potiski

Če bi me vprašali, kateri vzorec poleg tvida in karo vzorca še kupiti v času sezonskih popustov, bi se moj odgovor glasil: živalske vzorce. Ti so sicer resda odtenek bolj ekstravagantni in vpadljivi v primerjavi z zgoraj omenjenima tradicionalnima zimskima vzorcema, a to še ne pomeni, da živalski potiski ne morejo delovati elegantno in prefinjeno.

Če boste sledili spodnjim nasvetom, si jih lahko omislite tudi, ko se odpravite na službeno kosilo ali sestanek.

  1. Izberite en živalski vzorec in ne kombinirajte različnih živalskih potiskov med seboj.
  2. Izberite eno oblačilo ali modni dodatek, ki ju krasi živalski vzorec.
  3. Oblačila z živalskim vzorcem naj ne bodo preveč oprijeta, kratka, z globokim dekoltejem ali razporkom.
  4. Oblačila z živalskim vzorcem poiščite med klasičnimi kosi oblačil in modnimi dodatki. Mednje sodijo klasična ženska bluza, moško krojen plašč, klasični salonarji, minimalistično oblikovana nakupovalna torba, svilena ozka rutica, sedemosminsko krilo.

Živalski potiski so navdušili tudi vplivnico Niko Hohnjec, ki je v svojo rjavo-črno kombinacijo vključila kosmaten plašč z živalskim vzorcem, elegantno bluzo svilenega leska, klasično krojene hlače, elegantno večjo torbo in gležnjarje z nizko robustno peto.

Nika nosi obleka Kocca 162.00 eur, plašč Kocca 393.00 eur, torba Twinset 377.00 eur, škornji Elvio Zanon 216.50 eur


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno