Modni navdih z Niko Hohnjec: Rumeno barvo nosite z …

Živahne barvne odtenke je najlažje nositi samostojno, od glave do peta. Njihova kombinacija z drugimi živahnimi odtenki je lahko, če niste mojstrica barvnih harmonij, vprašljiva. Tudi druženje z nevtralnimi barvami ni najlažje. In ker so sončni dnevi tako rekoč pred našimi vrati, smo skupaj z modno vplivnico Niko Hohnjec tokrat poiskali najboljše barvne prijatelje sončno rumeni barvi.

Rumeni se poleti najbolj poda snežno bela barva, pomladi in pozimi umazano bela različica, poleti in jeseni pa rjava barva. K rumeni sodijo tudi vsi modri odtenki džinsa, nežno rožnata in pistacijevo zelena barva, medtem ko se je rumeno-črni kombinaciji bolje izogibati, saj ta največkrat deluje napadalno.

Nika sproščeni stajling širših rumenih hlač, zalikanih na rob, bluze in krajše jakne nadgradi z manjšo ročno torbico s tropsko živahnim motivom, ki ga gradijo prav vsi barvni odtenki, ki se podajo k sončno rumeni barvi.

Nika nosi jakno Morgan 75.00 eur, top Sisley 79.95 eur, hlače Sisley 79.95 eur, torbico Cromia 309.00 eur.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno