Modni navdih z Niko Hohnjec: Preverjena zimska klasika

Če ob trendih, ki nas vsako sezono posrkajo v vznemirljiv svet mode, tokrat iščete nekaj, s čimer boste še leta navduševali sebe in okolico, se uzrite k preverjeni zimski klasiki. Najprej se osredotočite na barve. Čeprav v tem letnem času najprej pomislimo na sivo in črno, med zimske klasike sodijo umazano bela in bež barva. Z razlogom. Barvi je namreč prav v vseh razmerjih odlično kombinirati med seboj. Svetlejši barvni odtenki pa v času, ko svetlobe ni na pretek, poskrbijo tudi za to, da je na vašem obrazu več mladosti. Kroji oblačil naj ustrezajo opisu elegantno klasični. Pomislimo na hlače z gubami, ravno krojen plašč z V-izrezom dolžine do kolen, ne preveč oprijet puli in klasično žensko srajco. Tudi modni dodatki naj ne vzbujajo preveč pozornosti z obliko in detajli, nič pa ni narobe, če jo vzbujajo s kakovostjo izdelave in materiala.

Nad preverjeno zimsko klasiko je navdušena tudi vplivnica Nika Hohnjec, ki pa jo je po vzoru zvezdnic Hollywooda tokrat začinila še z zelo modnimi in toplimi natikači Ugg.

Nika nosi plašč Diego M 1129.00 eur, pulover Kaos 173.00 eur, dolge hlače Kaos 149.00 eur, torbica Guess 145.00 eur, copati Ugg 129.90 eur


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno