Modni navdih z Niko Hohnjec: Obleka s cvetličnim potiskom

Naj se sliši še tako klišejsko, a vendar, ni prave pomladi brez oblek s cvetličnim vzorcem. Cvetlični potiski so v novi sezoni barvno nadvse bogati. Živahna fuksija, električno modra, energično rumena, travnato zelena … Kroji pa tako raznoliki, da bodo zadovoljili čisto vsak okus. Srajčna obleka, razkošna različica za vrtno zabavo, mini obleka, obleka z dolgimi rokavi, brez rokavov … možnosti je res veliko.

Cvetlične obleke nosite skupaj s kavbojskimi škornji, elegantnimi sandalami z visoko peto, balerinkami ali natikači. Podajo se jim tudi različni modeli torbic (odvisno, za kakšno priložnost boste cvetlično obleko oblekli). Čez ramena si ogrnite dežni plašč, džins ali usnjeno jakno.

Vplivnica Nika Hohnjec se je odločila za mini obleko s cvetličnim potiskom z draperijo in volančkom na dolžini. Francoski šarm obleke je začinila s sandalami v istem barvnem odtenku, kot je cvetje na obleki, ter malo črno ročno torbico.

Nika nosi obleko Morgan 80.00 eur, torbico Missi Milano 111.50 eur.

Še nekaj cvetličnih predlogov, ki jih najdete v Nami.

Obleka Luisa Spagnoli
693,00 €
Obleka Ted Baker
217,00 €
Obleka Joseph Ribkoff
304,00 €
Obleka Comma
139,99 €
Obleka Esprit Casual
139,99 €


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno