Modni navdih z Niko Hohnjec: Nosite bleščice tudi čez dan

December je čas, ko praznično vzdušje večernih druženj radi pospremimo z bolj svečanimi oblačili, med drugim tudi z različicami, narejenimi iz bleščic. In ker so tovrstna oblačila res privlačna in posebna, bi bilo škoda, da jih oblečemo zgolj enkrat ali dvakrat na leto. Enakega mnenja je tudi modna vplivnica Nika Hohnjec, ki se je odločila, da bleščice vpelje v dnevno oblačilno kombinacijo. Za ravnotežje dobrega stajlinga, ki ne bo vzbujal občutka, da ste z izbiro bleščečega oblačila pretiravali, potrebujete kontraste. V Nikinem primeru je to plašč moškega kroja s klasičnim pepita vzorcem, gležnjarji z nizko in robustno peto ter manjša elegantna torbica. Črn top z bleščicami pa bo zaradi vibrirajoče teksture stajlingu, kjer prevladuje črna, pričaral tudi modno vznemirljiv pridih.

Nika nosi plašč S.Oliver Black Label 199.99 eur, gležnjarje AX 244.90 eur, jakno Morgan 90.00 eur, krilo Morgan 55.00 eur, majico s.Oliver 69.00 eur, torbico Guess 150.00 eur.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno