Modni navdih z Niko Hohnjec: Ko črna barva postane nadvse zanimiva

Če želite črno barvo narediti bolj zanimivo, si omislite oblačilno kombinacijo, kjer združujete različne materiale in teksture v črni barvi. Modna vplivnica Nika Hohnjec je v črno zasnovanem minimalističnem stajlingu dosegla modno dinamiko prav z raznolikimi materiali. Volnen mat material jakne, puloverja in hlač dopolni s sijočimi modnimi dodatki v lakastem usnjenem materialu, kot protiutež tem in za piko na i pa na glavo povezne pleteno kapo s cofom. Rokavi jakne so oblikovani tako, da sijoče rokavice pridejo res dobro do izraza, medtem ko hlače, zatlačene v gležnjarje, pozornost preusmeri na obutev.

Nika je oblačila izbrala v Nami, kjer lahko v času sezonskih popustov zimska oblačila nakupujete po ugodnih znižanih cenah.

Nika nosi krilo dolge hlače Kaos 149.00 eur, bluza dolg rokav Kaos 134.00 eur, rokavice Roeckt Handschuhe & Accessoires 169.00 eur, plašč Fracomina 188.90 eur, kapa 34.50 eur, torba Ted Baker 52.00 eur, škornji Lui Jo 279.00 eur.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno