Modni navdih z Niko Hohnjec: Fatalni vtis z Esprit

Trendi zadnjih let tudi poletno garderobo usmerjajo bolj na stran naravnih odtenkov, pa vendar se z vso močjo na modno sceno vračajo ognjevite barve. Te ne poskrbijo le za očarljiv modni nastop, za katerim se obračajo številne glave, temveč, znanstveno dokazano, spodbujajo tudi dobro počutje osebe, ki jih nosi.

Poživljajoča barva elegantne dolge obleke, v katero se je odela Nika, tako prispeva k samozavesti, ženstvenosti in optimizmu. Lepo se poda k vsem odtenkom polti, obenem pa je primerna tako za dnevne kot tudi večerne priložnosti. Za enostaven prehod iz urejenega sproščenega stajlinga v svečanega tej oranžno rdeči kreaciji brez rokavov dodajte le par svojih najljubših visokih pet, spustite lase in že ste nared za nepozaben večer!

Ker je večina kosov živahnih barv že samih po sebi izstopajočih, stajlingi z njimi ne zahtevajo veliko dodatnega truda v obliki modnih dodatkov. Minimalističen nakit bo več kot dovolj!

Nika nosi obleko Esprit Collection 89.99 EUR in čevlje Steve Madden 89.99 EUR.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno