Modni navdih z Niko Hohnjec: Dnevna eleganca brez primere z Just Cavalli

Dnevne modne kombinacije, sestavljene iz pretežno klasičnih kosov, so lahko zapomnljive in odličen izraz naše osebnosti, tu in tam pa lahko delujejo tudi precej neizrazito.

Dobra novica je, da druge od prvih razlikuje le ena podrobnost! Gre namreč za detajle, ki gredo običajno z roko v roki z umetelno izdelavo določenega kosa. Odličen primer je Nikin stajling, sestavljen iz klasičnega črnega topa na naramnice, ki preseneti z zlatim dodatkom pri dekolteju, črnih hlač s šik pasom in nepričakovanim razporkom na hlačnicah, ter klasičnih sandal, ki jih krasijo zakovice.

Za barvno protiutež poskrbi damska svetla torbica, ki jo lahko brez omahovanja umestimo v kategorijo brezčasno. Skrivnost je torej tudi v modnih dodatkih; majhna razlika, a velik učinek, ki pusti vtis modnosti in svežine.

Nika nosi top Just Cavalli 281.00 EUR, hlače Just Cavalli 240.00 EUR, čevlje Inuovo 104.90 EUR in torbico Just Cavalli 186.00 EUR.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno