Modni navdih z Niko Hohnjec: Dežni plašč v slogu diorjevega new looka

Kolikokrat se vam je že pripetilo, da ste ob polni omari zavzdihnili, da nimate nič za obleči? Brez skrbi, zgodi se tudi najboljšim. Tokratni modni navdih z vplivnico Niko Hohnjec izkoriščamo, da vam pokažemo, kako lahko z izbranimi modnimi dodatki oblačilu pričaramo povsem drugačno podobo.

Dežni plašč v modnem vsakdanu običajno nosimo razpet ali ležerno zavezan s pasom, ki je del dežnega plašča. Če mu želite priskrbeti malce več pozornosti, pa ga opasajte z vpadljivim modnim pasom. Če je spodnji del dežnega plašča krojen v polkrogu, boste, ko pas tesno stisnete, oblikovali nadvse ženstven videz, tako imenovani Diorjev new look, ki se v novi sezoni znova vrača na modno prizorišče. Nika pod plaščem nosi še obleko s cvetličnim potiskom, ki je prav tako krojena v polkrogu in kot taka pomaga oblikovati silhueto, značilno za Diorjev new look.

Nika nosi obleko Kocca 214.00 eur, dežni plašč Kocca 220.00 eur, torbico Just Cavalli 251.00 eur, pas Nama 29.50 eur.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno