Modni navdih z Niko Hohnjec: bel hlačni kostim

Medtem ko velja črn hlačni kostim za najbolj univerzalno in klasično različico med hlačnimi kostimi, belemu pripade naziv najbolj elegantne in glamurozne izpeljave. Bel hlačni kostim je sicer bolj zaželen v toplejših mesecih leta, vendar ni nič narobe, če se v njem odpravite na poslovno kosilo ali večerni dogodek tudi v hladnejšem delu leta. Kako in kdaj nositi bel hlačni kostim, je namreč precej odvisno od modnih dodatkov in oblačil, ki jih izberete zraven.

Bel hlačni kostim v kombinaciji s črnim pulijem, bluzo ali tanjšim puloverjem je kot nalašč, kadar želite z malce bolj udarno kombinacijo ”presekati” klasični poslovni slog, v katerem dominirata črna in siva barva. Zraven sodijo črni salonarji ali gležnjarji, v poletnih mesecih polsandale ter večja torba. Brez težav si čez ogrnete tudi dežni plašč v črni ali svetlejši peščeni barvi.

Nika nosi hlače Kocca 162.00 €, suknjič Kocca 220.00 €, majico Kocca 104.00 €, torbico Nama 46.50 € .

Ob belem hlačnem kostimu, v katerem boste gotovo navdušili prisotne na posebnih dogodkih, nosite lahkotne bluze z volančki, pulije in tope v zlati oziroma srebrni barvi. V objem glamurja vas bodo v tem primeru popeljali modni dodatki, npr. manjše ročne torbice z detajli, kot so bleščice, usnje v kovinskih barvah, posebni okrasni elementi zapenjanja, zlate ali srebrne verižice ter seveda sandale ali salonarji z visoko peto v kovinskih barvah in zanimivi detajli, npr. pentljami.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno