Modni navdih z Ivo Krajnc Bagola: Udobna ekstravaganca

Modni kontrasti so način, kako pustiti trajen stilski vtis, vendar pa se ti ne dosežejo le z nasprotjem na barvni lestvici, kot pogosto mislimo, temveč obstaja še učinkovitejša pot. Stilsko stopničko višje vas namreč popeljejo prav kontrasti v krojih in teksturah oblačil.

Odličen, skoraj učbeniški primer tega načina stiliranja nam je pokazala čudovita Iva, ki je očarala s svojim eklektičnim stajlingom na prav posebnem dogodku, kjer je imela vlogo voditeljice.

Elegantne hlače iz prefinjenega materiala (satenaste viskoze, če smo natančni) s širokimi hlačnicami v rumeni barvi je namreč nosila skupaj z unikatno črno jakno. Slednja po obliki spominja na priljubljene bomber jakne, vendar postreže z vau učinkom na račun izstopajoče čipke in elementov cvetlic na njej.

Ko boste torej naslednjič stali pred svojo omaro ali boste v trgovini na lovu za novimi kosi, ki lahko nadgradijo vaš modni slog, pomislite na to, kako doseči kombinacijo, s katero lahko ustvarite enojni (barva), dvojni (kroj) ali celo trojni (material) kontrast!

Iva nosi hlače Kaos 179 € in jakno Kaos 209 €.


Naslovna fotografija: Iva Krajnc Bagola
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno