Modni navdih z Borisom Vidovičem

Za tokratni modni navdih smo k fotografiranju in izboru stajlingov povabili 26-letnega Borisa Vidoviča, modela in nekdanjega profesionalnega nogometaša, ki smo ga spremljali v televizijski preizkušnji Exatlon Slovenija.

Boris je v prvi oblačilni kombinaciji, ki v ospredje postavlja sproščen dnevni slog v elegantni globoko modri barvi, posegel po srajčni jakni iz modnega širokega žameta ter gladkih platnenih hlačah. Bela majica kot kontrast preseka monotonost formalne in elegantne temno modre barve.

Športno sproščeni slog Boris gradi s kombinacijo svetlih odtenkov. Za modno dinamiko slojenja v beli in bež odtenkih poskrbijo temni detajli na brezrokavniku, majici in supergah.

Tanjši brezrokavnik v prejšnji oblačilni kombinaciji lahko v zimskih mesecih tako kot Boris nadomestite s pravo zimsko bundo v nepričakovanih svetlih odtenkih.

Podobno igro različnih tekstur si je tako kot v temno modri različici omislil tudi v črni barvi. Športni pulover s kapuco iz flisa nosi v kombinaciji s črno gladko majico, gladkimi športnimi hlačami in priročno torbico iz umetnih materialov.

Za bolj eleganten dnevni videz je Boris črne hlače in minimalističen črn športni pulover oblekel ob klasičnem moškem plašču dolžine do stegen v sivem karo vzorcu.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno