Modni navdih: V objemu rdeče

V prihajajoči modni sezoni se osredotočite na čudovito jesensko paleto barv, v kateri še posebej izstopajo rdeči odtenki.

Kako v jesensko garderobo vključiti rdeče odtenke? Rdeča barva je barva ognja, izraz za življenjsko moč, izžareva pa tudi toplino in ženstvenost. Prav zaradi vseh naštetih lastnosti je še posebej priljubljena med modnimi navdušenkami, ki z rdečo z veseljem ustvarjajo najrazličnejše modne kombinacije.

Če si želite drzen videz, stajling od glave do peta obarvajte v rdečo. Če želite z rdečo barvo le popestriti oblačila v manj vpadljivih barvah, rdečo subtilno vpeljite v kombinacijo kot rdečo torbico ali s parom rdečih balerink s paskom, ki so letošnje leto najbolj vroč rdeč modni dodatek.

Vplivnica Nika Hohnjec je svojo drznost prikazala z rdečim kostimom, ki je kot nalašč za ta čudovit jesenski čas.

Nika nosi:
Suknjič Luisa Spagnoli 509.00 eur, dolge hlače Luisa Spagnoli 259.00 eur, čevlji Tosca blu 164.00 eur, torbica Tosca Blu 137.50 eur


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Napisala: Katarina Mljač
Uredila: Petra Windschnurer
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno