Modni navdih s Tinkaro: Široke hlače še nikoli niso bile tako privlačne

Široke, lepo krojene hlače v bež barvi bodo to poletje veljale za nepogrešljiv modni kos, ki združuje udobje in eleganco. Po njih posegajo zvezdnice, kot so Jennifer Lopez, Katie Holmes in Jennifer Aniston. Izdelane iz lahkih, lepo padajočih materialov omogočajo zračnost in lahkotnost gibanja, ki sta pomembna elementa, ko iščemo oblačila za vroče poletne dni. Njihova nevtralna bež barva pa nam ponuja tudi neskončno možnosti za kombiniranje.

Če želite ustvariti prefinjen videz kot Tinkara, poskusite široke hlače kombinirati z vrhnjim delom v sorodnem bež ali umazano belem odtenku. ”Monokromatski” videz namreč ne podaljša le postave, ampak je vedno tudi zelo eleganten. Dodajte nekaj vpadljivih dodatkov, kot so zapestnice, uhani ali okrasna rutka. Semiš mokasinke bodo poskrbele za kanček sproščenosti, večja nakupovalna torba pa za praktičnost.

Tinkara je oblačila in modne dodatke izbrala v Nami.

Tinkara nosi blejzer Rinascimento 142.00 EUR, hlače Kocca 150.00 EUR, ruto Nama 28.00 EUR, čevlje Lodi 149.00 EUR, torbico Just Cavalli 208.00 EUR.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno