Modni navdih: Bretonske črte nekoliko drugače

Lahko bi stavili na dejstvo, da črte niso šle nikoli zares iz mode, saj v vseh sezonah veljajo za favoritinje številnih modnih oblikovalcev, ki brez njih preprosto ne morejo. Morda ena izmed najbolj priljubljenih modnih klasik na svetu je tako ”poselila” že prav vse kose ženske garderobe, in to z razlogom.

Črte najpogosteje vidimo na klasičnih majicah, vendar je dobro biti na lovu tudi za bolj unikatnimi zgornjimi kosi s tem vzorcem. Lep primer je Tinkarin pleteni top s črnimi črtami na krem podlagi, brez rokavov in z detajlom cveta, ki povzdigne vsak stajling na novo raven. Odlično namreč pluje med večnostjo in trendi, obenem pa je izjemno hvaležen pri kombiniranju.

Kot vidimo, se odlično poda tudi k črnemu krilu in trendnim čevljem ”loafer”, med modnimi dodatki pa ob ženstvenem klobuku izstopa tudi XXL-šik torba, v katero lahko spravite ves svoj (ženski) svet!

Tinkara nosi krilo Kaos 136.00 EUR, top Kaos 89.00 EUR, torbico Twinset 178.00 EUR, klobuk Faustman 22.00 EUR, čevlje Festa 267.00 EUR.


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

Aktualno