Modni navdih: Ladylike slog

Prefinjenost, zadržana romantika in diskreten glamur. V 50. letih prejšnjega stoletja sta ladylike slog definirali monaška princesa in modna ikona Grace Kelly, to jesen pa je kot eden od pomembnih trendov zaživel pod taktirko oblikovalca Olivierja Rousteinga za blagovno znamko Balmain. Ne glede na modno letnico in sezonske trende pa je skrivnost dobrega ladylike sloga njegova privrženost klasičnim krojem, ki poudarjajo elegantno in zapeljivo ženstvenost.
Elegantno silhueto lahko oblikujete z modnimi kosi, kot so svilena bluza s pentljo na vratu, daljši ravno krojen suknjič, klasičen škatlast suknjič, izpeljan iz Chanelove klasike, Dobra izbira suknjič v peplum kroju ter krila in hlače z visokim pasom. Klasični vzorci, kot je pepita vzorec, ter detajli v čipki in kroji z volančki pa poskrbijo za tisto pravo piko na i, ki bo vaš slog podpisala z besedo ladylike.

DA
Odločite se za klasične kroje.
Odločite se za svilo in volno.
Dobra izbira sta črna in bela barva.
Med seboj kombinirajte pastelne odtenke.

NE
Izogibajte se oprijetim hlačam.
Izogibajte se prevelikim oblačilom.
Izogibajte se neonskim barvam.

Tudi Namini modni vplivneži so se odločili jesen pozdraviti v ladylike slogu, zato verjamemo, da bo navdušil tudi vas.

Rebecca nosi:
Body Etam 49.00 eur, hlače Fracomina 134.90 eur, bolero Fracomina 64.90 eur, torba Nine West 70.00 eur, baretka Faustman 33.00 eur

Nika nosi:
Srajca Dixie 131.50 eur, blejzer Fracomina 188.90 eur, hlače Luisa spagnoli 279.00 eur, torba Tosca Blu 137.50 eur

Gregor nosi:
Majica Ted Baker 91.00 eur, Suknjič Digel 314.00 eur, hlače Ted Baker 124.00 eur, torba Ted Baker 163.00 eur, čevlji Ted Baker 196.00 eur


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno