Modni nadvih: Francoski šik

Številni se veselijo jeseni, saj ta prinaša s seboj bolj zmerno vreme, ki ljubiteljicam mode omogoča vedno aktualno slojenje oblačil. To pomeni, da lahko svoje kombinacije s hlačami ali krili ter bluzami in puloverji popestrite s suknjiči, jaknami in trenčkoti. Prav slednje tri v svoje modne stajlinge najbolje vključujejo Francozinje, ki še vedno veljajo za najbolj modne ženske, ko govorimo o francoski joie de vivre šik nonšalanci.

Če se želite približati njihovem slogu, to jesen investirajte v suknjič, ki spominja na Chanel različico škatlastega kroja iz bukleja. Omenjen model ne gre nikoli iz mode in z njim boste gotovo v vsaki izbrani kombinaciji zadovoljili zahteve pariške šik elegance. Modna hiša Chanel in njen klasično eleganten pristop k modnemu oblikovanju še danes služita kot navdih za modna jesenska vrhnja oblačila, ki jih tokrat ne manjka na ženskem oddelku v Nami. Čas je, da svojemu modnemu slogu pripnete pridevnik “tres chic”.

Rebecca nosi:
Pletena jopica Morgan 60.00 eur, krilo S.Oliver Black Label 99.99 eur, srajca Dixie 131.50 eur, torba Tosca Blu 176.50 eur

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Blejzer Morgan
85,00 €
Pletena jopica Morgan
60,00 €
Pletena jopica Morgan
80,00 €
Krilo S.Oliver Black Label
99,99 €
Srednja torba Tosca Blu
176,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Napisala: Katarina Mljač
Uredila: Petra Windschnurer
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno