Modni kosi za drzne(jše) moške

Živo rumena barva, močna oranžna ali zelena, bel prehoden plašč, bele kratke poletne hlače? No, česa takega pred leti in desetletji na moškem pri nas ni bilo mogoče opaziti.

A sodoben (slovenski) moški se spreminja. Še ne dolgo nazaj so vsi mislili, zlasti ženske, da moške nakupi oblačil dolgočasijo, da so jim v breme, da je to zanje nujno zlo. In za marsikatere moške je to držalo in je tako še danes. A za čedalje več moških, zlasti mlajših, se je to vendarle spremenilo. Ne pričakujejo več, da jih bodo oblekle žene ali partnerke, temveč se sami odpravijo po nakupih.

SPLETNI NAKUP

In ker se takšni moški ozirajo tudi po modnih trendih, vedo, da so, recimo letos, v ospredju barve. Tudi bela, ki je za moške, razen srajc, t-shirtov in superg, lahko delikatna. Pri suknjičih, jaknah in hlačah se že lahko zatakne. A ne pri drznejših moških. In letos poleti bo v ospredju (spet) tudi bela barva. In rumena, oranžna, opečnata, močna zelena, nebeško modra, tudi rožnata. Ta barva je bila sploh tabu za slovenske moške, a tudi to se počasi spreminja. Tudi v poslovnem svetu.

Če je moški torej dovolj drzen, bo za letošnjo pomlad in poletje izbral daljši prehodni bel plašč ali bele kratke hlače, nebeško moder ali rožnat suknjič in hlače (denimo s.Oliver), srajco z živahnimi potiski, živo rumeno kapo s ščitom in črne trendovske sandale s paščki ali športne copate z močnim gumijastim podplatom (Karl Lagerfeld).

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Plašč Strellson
399,00 €
Jopica Colmar
134,99 €
Jakna Milestone
411,00 €
Suknjič S.Oliver
139,99 €
Srajca kratek rokav Strellson
99,95 €
Kratke hlače Tom Tailor
49,99 €
Kratke hlače North Sails
79,90 €
Kapa G-Star
35,00 €
Superge Karl Lagerfeld
259,95 €
Sandali Karl Lagerfeld
149,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno