MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Modni dodatki Tosca Blu so ženstveni in funkcionalni

Italijanska blagovna znamka modnih dodatkov Tosca Blu Studio vas bo navdušila s torbicami in obutvijo modernih in funkcionalnih oblik. Ženstveno. Kul. Funkcionalno. To so besede, ki najbolje opisujejo tokratno kolekcijo s poudarkom na prefinjenih detajlih.

Udobna, moderna in elegantna obutev je zasnovana tako, da jo brez težav nosite ob vseh priložnostih, tako čez dan kot tudi ob večernih izhodih. Vrhunski materiali obutve skrbijo za udoben korak, medtem ko bodo zlate okrasne zadrge, verižice in zakovice na gležnjarjih, škornjih in supergah poskrbele za glamurozni pridih zimske sivine.

Tudi torbice iz nove kolekcije se ponašajo z nadvse modnim detajlom, prešitim kvadratnim vzorcem, ki ob toplih pleteninah vzbuja dodatni občutek mehkobe. Zelo všečni so tudi modeli s strukturiranimi materiali, ki spominjajo na kožo plazilcev. Nakup tovrstne torbice zaradi njenega brezčasnega stila že nekaj časa velja za moder nakup.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Tosca Blu

Gležnjarji Tosca Blu.
218,50 €
Gležnjarji Tosca Blu.
174,50 €
Nahrbtnik Tosca Blu.
162,50 €
Torbica Tosca Blu.
137,50 €

Aktualno