MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Modni dodatki kot češnja na torti

Dodatki imajo in morajo imeti v modnem slogu moškega vselej pomembno mesto. Vsak moški, ki da kaj na svojo podobo, ve, da ne more izbrati kar vsakega pasu, si nadeti na glavo kar prvo pokrivalo, ki mu pride pod roko, še manj pa obuti dolgočasne sive nogavice. Izbor nogavic lahko, denimo, priča tudi o smislu za humor posameznega moškega in njegovem posluhu za modne detajle. Primer zares domiselnih in duhovitih nogavic je znamka Wigglesteps.

Torbe in nahrbtnike pa je treba še posebej skrbno izbrati, po mojem prepričanju dober in trendovski nabor enega od teh dveh dodatkov o slogu moškega govori podobno nazorno kot izbira čevljev.

Sam sem vedno pozoren tudi na to, kakšno denarnico imajo moški, zato vselej, če le lahko, poškilim v levo ali desno, ko moški plačuje račune in iz žepa plašča ali torbe potegne denarnico. Namreč, če ženske pogosto menjajo torbice, sam redno menjujem denarnice. Zame imajo pridih modnega fetiša, kot torbice za marsikatero žensko.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Torba Hexagona.
115 €
Nahrbtnik G-Star.
129,95 €
Torba Hexagona.
79 €
Denarnica Hexagona.
39 €
Denarnica Hexagona.
25 €
Kapa S.Oliver.
29,99 €
Kapa G-Star.
45 €
Kapa North Sails.
39,90 €
Pas G-Star.
45 €
Nogavice Wigglesteps.
9,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno