Modni dodatki, ki vas bodo navduševali v novi sezoni

KLASIKA

Če vam je ljuba klasična eleganca, boste lahko izbirali med številnimi salonarji v črni, kremni in beli barvi. Letos so še zlasti priljubljene tako imenovane polsandale z zaprtim sprednjim delom in odprto peto. Zraven sodijo torbice izčiščenih oblik. Krasijo jih prefinjeni detajli za zapenjanje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Salonarji Guess
135,00 €
Srednja torba Guess
165,00 €

BLEŠČEČE

Ste za bolj bleščečo edicijo nove sezone? Potem nikar ne spreglejte modnih dodatkov, okrašenih s kristali in bleščicami. Veliko vlogo v novi sezoni bodo odigrale tudi sandale in torbice v usnjenem videzu metalnih barv. Nikar jih ne hranite samo za večerne dogodke.

Profimedia
Salonarji Tosca Blu studio
199,50 €
Sandali Festa
189,50 €
Srednja torba Morgan
49,00 €
Sandali Morgan
59,00 €
Sandali Lodi
169,00 €
Sandali Roberto Festa
299,50 €

ŽIVAHNE BARVE

Modni dodatki v najrazličnejših barvnih odtenkih sodijo med zvezde letošnje pomladi. Še zlasti pa nas veseli, da je možnosti, kako jih nositi, zares veliko. Lahko jih barvno uskladite s sorodnimi barvami, kombinirate z nevtralnimi toni ali nosite kot izstopajoče barvne bloke skupaj s preostalimi barvnimi odtenki.

Profimedia
Majhna torba Love Moschino
189,50 €
Srednja torba Love Moschino
213,50 €
Srednja torba Morgan
39,00 €
Sandali Festa
209,50 €
Sandali Festa
184,50 €
Sandali Lodi
149,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno