MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Zakaj modna urednica Elle perilo nakupuje samo v Nami?

Nakupovanje spodnjega perila je zame nekaj posebnega. Zakaj, se boste vprašali? Nakup kot nakup. Že mogoče, a ko boste našli prodajalno, v kateri se boste počutili tako dobro, da jo boste obiskali že zato, da spočijete oko in dušo, boste vedeli, o čem govorim. Seveda to ni edini razlog, zakaj perilo nakupujem zgolj v Nami. 3. nadstropje odlikuje še mnogo več kot to.

BOGATA PONUDBA
Na 600 m2 se v centru Ljubljane razprostira največja ponudba spodnjega perila s priznanimi znamkami, kot so Twin Set, Etam, Palmers, Lisca, Skiny, Triumph, Yamamay in druge. V Nami boste tako brez težav našle trendno, modno perilo, športno, osnovno perilo, perilo, namenjeno za posebne priložnosti, in perilo za oblikovanje postave. Sama že nekaj časa prisegam na modrčke brez žičnate opore in brez izjeme priznam, da me širina ponudbe tovrstnih modelov vedno znova prepriča zgolj v Nami. Naj vam zaupam še nasvet, ki ga pri kupovanju perila vedno upoštevam: Ko odkrijem ustrezen model modrčka in spodnjih hlačk, jih vedno kupim v več barvnih različicah. Nemalokrat se namreč zgodi (še zlasti če ne gre za osnovne modele), da vas ti čez leto dni ne bodo več čakali v trgovini.

STROKOVNO IN PRIJAZNO OSEBJE
Če mi ne verjamete, jih preizkusite. Pri nakupu perila jim zaupajte želje, česa si želite in česa ne. Njihovo natančno poznavanje ponudbe, konfekcijskih številk, modelov perila, materialov in oblik ženskega telesa vam bo nakup perila spremenilo v en sam užitek. Njihov strokoven in prijazen pristop pa vas bo opogumil do te mere, da boste brez težav stopili iz kabine in jih po potrebi povprašali za dodaten nasvet. »Gospa ta modrček vam zadaj ne stoji tako kot mora,« je rešil kar nekaj mojih zagat pri nakupu. Še več, osebje danes pozna moj okus in slog, zato natančno ve, pri katerih blagovnih znamkah poiskati perilo zame in katere novosti mi bodo ustrezale.

UDOBNO NAKUPOVANJE
Ste se že kdaj znašli v majhni in pretesni garderobi s povsem napačno osvetljavo? Še preden se slečete in pomerite perilo, vas mine vse. Tega v Nami ne boste doživeli. Njihove garderobe za pomerjanje perila so s kvadraturo tako udobno razkošne, da boste nakupovanje perila vzljubili bolj, kot si lahko mislite. Ključnega pomena je tudi svetloba, ki je zelo podobna dnevni svetlobi, kar pomeni, da vas ne vznemirja z nepotrebnimi podrobnostmi na vašem telesu, ki se tako ali tako vidijo zgolj ob neprimerni osvetljavi notranjih prostorov.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nedrček Triumph
54,99 €
Nedrček Lisca
34,90 €
Nedrček Triumph
54,99 €
Nedrček Esprit
29,99 €
Nedrček Huber
37,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Alja Dermastja
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno