Modni dodatki, ki bodo poskrbeli za popoln stil

Modni dodatki bodo poskrbeli, da se vaš stil zaključi s tisto pravo piko na i. Tokrat vam predstavljamo poletno kolekcijo modnih torb in sončnih očal (novost) blagovne znamke Kelly Kross. Torbe so ročno izdelane iz najkakovostnejših materialov, ki jih nadgrajujejo dodelani detajli. Tako med največje uspešnice letošnjega poletja spadajo torbe s kačjim potiskom in edinstvenim kovinskim zapiranjem, funkcionalna nakupovalna torba z odstranljivo mini torbo na sprednji strani, torba z unikatnim geometrijskim ročajem ter torba z okrasno debelo verigo. Večina ima poleg vizualno dodelanega ročaja tudi nastavljivo verižico ali pas, ki omogoča, da torbo nosite tudi čez ramo.

Tudi oblika sončnih očal sledi najnovejšim modnim zapovedim. Prevladujejo ovalne oblike ter sodobne različice, ki se ponašajo s kombinacijami ostrih arhitekturnih in mehkih organskih linij.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Kelly Kross

Torba v kačjem vzorcu Kelly Kross.
75 €

Nakupovalna torba Kelly Kross.
110 €

Bucket torba Kelly Kross.
80 €

Torba z unikatnim ročajem Kelly Kross.
80 €

Sončna očala Kelly Kross.
65 €

Sončna očala Kelly Kross.
55 €

Sončna očala Kelly Kross.
65 €

Aktualno