Modne in udobne pletenine za moške

Moške pletenine so bile, so in vedno bodo priljubljeno oblačilo za moške. Ciklično prihajajo v modo in iz nje, je pa dejstvo, da so pletenine zanj že nekaj sezon trdno v ‘sedlu’.

Poslovnim moškim vedno priporočam tanjši puli, ki se izjemno lepo ujame s poslovno obleko. Zame sta temno modra obleka in temno rjav puli sinonim za moško poslovno eleganco. Pozno jeseni in pozimi so bili in vedno bodo priljubljeni debeleje pleteni moški puloverji in puliji, še zlasti v prazničnem decembrskem obdobju, ko moški radi oblečejo pletenine z norveškim vzorcem.

Pri pleteninah so barve prej temnejše kot ne; najpogostejše so črna, temno siva, siva, temno modra, rjava in bež, tu in tam tudi močnejše barve: rdeča, zelena in rumena. Precej več barv pa je v pletenih šalih in kapah, po katerih pa najraje posegajo mlajši moški in fantje. Naj bo tudi letos tako! Nama se barv namreč ne otepa.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pulover Selected
79,99 €
Pulover Ted Baker
143,00 €
Pleten puli AX
159,90 €
Jopica Colmar
179,99 €
Pulover G-Star
129,95 €
Pulover G-Star
139,95 €
Pulover North Sails
179,00 €
Jopica Falke
180,00 €
Puli Falke
220,00 €
Pulover Esprit Casual
59,99 €
Šal Falke
80,00 €
Kapa Barts
24,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Antony Morato

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno