Modne favorite sezone izberite pri Commi

Barvna paleta pri blagovni znamki Comma se tokrat vrti okoli toplih zemeljskih tonov, kot sta barva cimeta ter opečnato rdeča, ki poživita in popestrita barvno shemo črne in umazano bele, medtem ko med vzorci izstopajo motivi črt, kara, paisley vzorca ter motiv panterja. Modni kosi v kolekciji so udobni, predvsem pa nosljivi vsak dan, ob vsaki priložnosti. Tiste bolj drzne in edinstvene kreacije z izbranimi detajli pa so kot nalašč za kombinacijo s klasičnimi kosi. Med modne favorite iz sveta klasike se prištevajo karirast suknjič, srajčna obleka, tanko pleten pulover in ogromna usnjena torba v črni, rjavi ali temno rdeči barvi.

Med najbolj modnimi oblačili pa pri blagovni znamki Comma prisegajo na tanko pletene brezrokavnike, široke hlače in vsestransko karirasto srajco iz velurja.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Comma

Brezrokavnik Comma,
59,99 €
Hlače Comma,
89,99 €
Obleka Comma,
139,99 €
Bluza Comma,
79,99 €
Jopa Comma,
119,99 €

Aktualno