Modna urednica Elle svetuje: Kaj obleči za zabavo s prijatelji?

Najsi gre za zabavo s prijatelji doma, v restavraciji ali klubu, najpomembnejšo vlogo pri izbiri oblačil (če le ne gre za tematsko zabavo) igra sproščeno, neformalno vzdušje druženja. Oblačila, ki jih izbirate za zabave v predprazničnem času, naj že na daleč sporočajo, da ste praznično razpoloženi. In kdo je glavni glasnik letošnjih zabav? Bleščice in kovinske barve. Pomembno je da se lesketa vsaj en kos v oblačilni kombinaciji.

Prav tako imate vso svobodo pri izbiri dolžine in koliko vašega telesa bo zakritega. Mini obleke v kombinaciji z visokimi škornji so to zimo zelo modne, prav tako različice iz prosojnih materialov. Čeznje oblecite priljubljene tedi plaščke ali jakne iz umetnega krzna.

Tudi modni dodatki naj izstopajo s svojo aktualnostjo in asociacijo na zabavo. Pomislite na sandale s platforma visoko peto in mini torbice z igrivimi detajli.

Preverite še več praznične ponudbe, ki jo je za vas izbrala urednica revije Elle, Petra Windschnurer.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Dolge hlače Joseph Ribkoff
221,00 €
Bluza dolg rokav S.Oliver Black Label
89,99 €
Majhna torba Ted Baker
170,00 €
Dolge hlače Ted Baker
255,00 €
Bluza kratek rokav Esprit Collection
59,99 €
Jakna Rinascimento
141,00 €
Obleka Comma
149,99 €
Obleka Esprit Collection
119,99 €
Čevlji Tosca Blu studio
140,50 €
Majhna torba Cromia
275,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Dixie
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno