Modna sproščenost za moške na posebnih dogodkih

Moški se navzlic temu, da so čedalje pogosteje radi zelo urejeni, manj obremenjujejo kot ženske s tem, kako bodo izgledali na posebnih dogodkih, denimo na poroki. Tudi oni pa morajo vedeti, da ni po bontonu, da z oblačili zasenčijo ženina. Zato jim priporočam, da se izogibajo zelo elegantim oblekam, prefinjenim kravatam in lakastim čevljem.

Moški lahko, zlasti spomladi in poleti, brez zadrege za poroko ali druge bolj svečane dogodke izberejo obleko. Svetoval bi jim svetlejše barve (bež, svetlo rjava, kremasta ali blago siva), lahke tkanine, tudi suknjič z dvorednim zapenjanjem. Namesto obleke lahko izberejo različne hlače (z zavihki) in suknjič, meni najljubša kombinacija so svetlo rjave hlače in temno moder suknjič, lahko tudi karirast.

Obujejo lahko tanjše ‘oxfordovke’ v rjavi barvi, izberejo svetlo modro srajco ali pa temno modro kakovostno polo majico. Prvi gumb na srajci naj bo za bolj sproščen modni (smart casual) videz odprt. Če moški vztraja pri karavati, naj bo ožja, temnejše modre barve in brez vzorcev, morda z majhnimi pikami.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dolge hlače Digel
132,00 €
Dolge hlače Colmar
129,99 €
Blejzer Esprit Casual
99,99 €
Suknjič Selected
129,99 €
Srajca dolg rokav G-Star
109,95 €
Srajca dolg rokav Olymp
59,95 €
Čevlji Digel
111,95 €
Pas S.Oliver
25,99 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno